Houten Buffelkop (zwart)

Deze houten buffelkop is een must voor elk eigentijds interieur, of het nu voor de woonkamer is of voor op kantoor, het trendy ontwerp zal een stukje natuur toevoegen aan uw huis.

Belangrijkste kenmerken:
• Prachtig en uniek design
• Duurzaam, gelamineerd MDF hout
• Stevige verpakking
• Assemblage vereist – Inclusief instructies
• Geen gereedschap nodig

Afmetingen:
Product afmetingen:
- Lengte: 931mm
- Breedte: 289mm
- Hoogte: 460mm
Bouwpakket afmetingen:
- Lengte: 415mm
- Breedte: 405mm
- Hoogte: 75mm

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 99,95

Details

Pronk met uw design jachtvaardigheden met deze Houten Buffelkop!

Als u op zoek bent naar een uniek stukje muurdecoratie die een speels accent zal toevoegen aan om het even welke ruimte is deze Buffelkop precies wat u zoekt!

Dit designobject is gemaakt uit MDF, gefineerd met een melamine laag. De MDF platen worden door middel van een lasercutter uitgesneden, zodat extreme precisie gegarandeerd is. Dit duurzaam, kwalitatief ontwerp is voorzien van een duidelijke handleiding en is dus zeer gemakkelijk in elkaar te steken. De trofee wordt ondersteund door een aan de muur monteerbaar schild. Het schild kan aan om het even welke muur worden bevestigd met enkele schroefjes (inclusief).

Deze prachtige Buffelkop zal een warme, natuurlijke aanvulling van uw woning worden. Een must have voor ieder eigentijds interieur! Wij garanderen dat er geen dieren gewond zijn geraakt bij het maken van dit product.

Afmetingen:
Product afmetingen:
- Lengte: 931mm
- Breedte: 289mm
- Hoogte: 460mm

Bouwpakket afmetingen:
- Lengte: 415mm
- Breedte: 405mm
- Hoogte: 75mm